Astfel, noul președinte al asociației TechAngels este Mălin Ștefănescu, un investitor cu experiență pe piața noastră de profil – este membru în board și investitor în companii precum Green Horse Games, SmartDreamers, a investit în TypingDNA sau SymphoPay.

Vicepreședinte al asociației rămâne Matei Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuți și mai activi angel investors din țara noastră, și unul dintre specialiștii pe care îi regăsiți pe platforma BizTool.ro.

Fostul președinte al asociației, Dan Călugăreanu, a renunțat la o funcție de conducere în cadrul asociației pentru a se dedica rolului pe care îl are în cadrul fondului de investiții Early Game Ventures, fiind unul dintre partenerii VC-ului care a deveni activ de anul trecut la nivel local.

Șase întrebări pe care ți le pune un angel investor. Răspunsurile potrivite

În esență, TechAngels și-a propus încă de la început – asociația a fost lansată în 2012 - ajută investitorii români și internaționali să se conecteze cu piața și între ei, pentru a găsi cele mai bune oportunități de afaceri și îi sprijină pentru a negocia și închide tranzacțiile.

Cum afli cât valorează startup-ul tău pentru un investitor

Printre principalele obiective ale noii echipe de conducere se numără:

  1. înlesnirea și promovarea accesului startup-urilor la comunitatea TechAngels, ca prima sursă de finanțare sau cel puțin advice.
  2. încurajarea antreprenorilor, oamenilor din corporații, a celor care au o bună reputație, resurse financiare și diverse expertize, să devină business angels. Totodată, stabilirea unor metode clare de calificare a acestora.
  3. un parteneriat strâns cu toate instituțiile, organizațiile, programele și evenimentele din domeniul startup-urilor.

Șase întrebări pe care ți le pune un om de venture capital. Răspunsurile potrivite