Bucureștiul Întreprinzător e o inițiativă Banca Transilvania prin care se susțin afacerile locale din București. În această perioadă marcată de pandemie și când cu toții vrem să mergem mai departe, pagina se pune la dispoziția brandurilor mici pentru ca acestea să se promoveze cu ajutorul paginii lor.

Este un moment care cere să ne uităm mai puțin unii la alții ca la niște concurenți și mai mult ca la niște parteneri, pentru că toți avem nevoie să rezistăm. Pagina Bucureștiul Întreprinzător vrea să vă ajute să vă găsiți între voi și să mergeți mai departe împreună.

Cum te promovezi? Business-urile interesate să intre în program se vor înscrie printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Bucureștiul Întreprinzător, menționând numele business-ului, dacă cer sau oferă ajutor, în ce constă cererea/oferta lor și website-ul sau pagina de Facebook, existența unei pagini de Facebook fiind o condiție obligatorie.

Bucureștiul Întreprinzător va prelua mesajul, va posta poze reprezentative și vor da veste în țară despre cei care pot ajuta sau cer ajutorul.

Inițiativa a pornit luni, 5 aprilie. În această perioadă, e important ca business-urile să se susțină între ele și să afle unele de altele.

Dacă vrei să te promovezi cu ajutorul Bucureștiul Întreprinzător, poți să le dai un mesaj pe pagină aici.

Postările au început deja să apară și să se ducă deja spre comunitatea de 37.000 de persoane. Un exemplu poți vedea mai jos.

Urmărește și proiectul „Mergem Mai Departe" realizat de start-up.ro și Banca Transilvania în care vorbim cu antreprenori despre cum i-a afectat criza sanitară din perioada aceasta, dar și ce soluții au identificat pentru trecerea mai departe în business.