Totodată, România este și prima țară din Europa Centrală în care grupul Edenred implementează un serviciu de chatbot.

Implementarea tehnologiei conversaționale în ecosistemul Edenred face parte din strategia de digitalizare accelerată a companiei și contribuie la îmbunătățirea experienței utilizatorilor, prin soluționarea mai rapidă a solicitărilor acestora. Chatbot-ul Felicia este disponibil 24/7 în aplicația MyEdenred și pe website-urile Edenred România și Benefit, o companie Edenred, şi deserveşte deopotrivă utilizatorii, clienţii B2B şi comercianţii parteneri ai celor două companii.

Ce poate face chatbotul dezvoltat de Druid

Integrarea chatbot-ului Felicia între opțiunile de interacțiune digitală oferite de Edenred a pornit de la dorința constantă de a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a fost facilitată datorită parteneriatului cu DRUID și Unity Solutions, companie care implementează tehnologia DRUID.

Chatbot-ul Felicia se află la cea mai avansată versiune a unei soluții digitale dedicate conversației umane și este dezvoltată special pentru piața din România, astfel că recunoaște scrisul în limba română și poate conversa cu utilizatorii Edenred în legătură cu subiecte legate de soluţiile Edenred şi ale platformei Benefit.

Felicia răspunde instantaneu la întrebările despre produsele și serviciile Edenred și gestionează solicitări de rutină prin canale de mesagerie. Astfel, consultanţii Customer Service au mai mult timp pentru a se dedica situațiilor menite să aducă valoare partenerilor și utilizatorilor produselor Edenred, precum oferirea de informaţii relevante despre soluțiile digitale, canalele de comandă online, platformele digitale dezvoltate pentru clienți și beneficiile utilizării acestora.

„Felicia, asistenta noastră virtuală, și-a dovedit utilitatea în cadrul echipei și și-a arătat disponibilitatea în orice moment al zilei, fiind alături de toți partenerii noștri care apelează cu încredere la ea și reduce considerabil timpul mediu de obținere a informațiilor. Continuăm, astfel, promisiunea digitalizării și, cu ajutorul Feliciei, eficientizăm semnificativ procesele care implică activitatea de rutină. În mai puţin de 3 luni, am simțit un interes ridicat din partea partenerilor noștri, care apreciază noul serviciu de tip chatbot.”, spune Dana Sîntejudean, Director Regional Europa Centrală la Edenred.