Tabăra Startup Your Life #5 powered by FAN Courier va avea loc între 23 și 26 mai la Hotel Royal din Poiana Brașov. Vor fi patru zile în care vei învăța, vei sta la munte și vei putea discuta cu speakerii și cu cei 25 de participanți.

Dacă te înscrii acum sau până pe 15 aprilie poți profita de oferta Early Bird. Ai acces la două tipuri de bilete: 262 de euro pentru cameră dublă cu paturi twin (doi participanți de același sex într-o cameră) și 337 de euro pentru cameră single, adică un singur participant în cameră. La un calcul simplu, asta înseamnă 65 de euro pe zi pentru cursuri esențiale cu antreprenori și specialiști, cazare, toate mesele și băuturile incluse.

Nu mai zicem și de tot ce se întâmplă după ce se termină învățarea. Adică networking-ul de după sesiuni. Toate edițiile de până acum au avut fiecare zi terminată la ora 3 dimineața după dezbateri despre idei de business, metode, profit, bani și strategie.

Înscrie-te aici ca să rezervi un loc. Poți să rezervi un loc timp de 3 zile înainte de plată sau poți plăti instantaneu cu cardul bancar online.

De ce să vii la tabără?

  • Te distrezi, te plimbi la munte, stai la aer curat și te relazezi în timp ce înveți cum să faci lucrurile mai bine în antreprenoriat.
  • Te întâlnești cu speakeri importanți care au dezvoltat la rândul lor afaceri și pe care poți să-i abordezi personal ca să primești sfaturi despre afacerea ta.
  • Ai workshop-uri timp de patru zile în care să înveți esențialele creșterii afacerii. Poți avea o afacere la început de drum sau să fie una deja dezvoltată, dar la care vrei să modernizezi promovarea sau unele aspecte de business.
  • Înveți să lucrezi în echipă cu ceilalți participanți pentru că în ultima zi vom avea o competiție în care veți prezenta pe scenă o idee de business pe care o dezvoltați în timpul taberei, pe baza celor învățate.
  • Vei fi promovat pe start-up.ro după terminarea taberei și vei menține o relație permanentă cu noi. Am scris despre mulți participanți, i-am ajutat cu alte legături și i-am promovat în alte proiecte ale noastre.

Cine sunt speakerii de anul acesta?

Ca la fiecare ediție de până acum am vrut să aducem speakeri care au făcut lucruri, care au trecut prin bune și rele și care te pot învăța să îți dezvolți afacerea. De asemenea, ai șansa de a rămâne în legătură cu ei și de a face chiar business împreună.

Mai jos sunt speakerii noștri, dar urmează să mai anunțăm cel puțin doi speakeri surpriză pentru ediția din luna mai!

Irina Scarlat este Country Manager Revolut, cel mai activ fintech din lume, care a luat cu asalt lumea bancară și care a ajuns la peste 150.000 de clienți în România. Irina a fost implicată de-a lungul timpului în lumea startup-urilor, la How to Web și Tech Hub și a trecut pe la Uber, ca Marketing Manager. La tabără va vorbi aplicat despre Product Market Fit, cum să descoperi dacă ești pe piața potrivită.

Ioan Iacob este CEO al Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București. A fondat compania și astăzi lucrează inclusiv cu Virgin al lui Richard Branson. El va fi speaker la sesiunea Learn From the Best, unde va povesti din experiența lui și va oferi feedback participanților.

Marian Hurducaș are 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital. A devenit antreprenor și a pus bazele Necktie Agency la Cluj. S-a mutat la București și a luat-o de la capăt. Lucrează cu branduri naționale din postura de digital manager, precum Transilvania Film, România Neîmblânzită și Bilete.ro. E speaker la Webstock, GPeC sau Dalles Go. El va vorbi despre cum să dezvolți o strategie de marketing chiar dacă ești la început și nu ai bani mulți.

Alexandru Ion e fondator Nexus Gaming, cea mai cunoscută sală de gaming din România, care are și cea mai de succes echipă românească de sporturi electronice. De curând s-a alăturat echipei Foodpanda pentru care este Marketing Manager. La tabără vorbește despre Business Model și cum să găsești acel model de business viabil.

Dragoș Nicolaescu are o experiență de peste 25 de ani în management, antreprenoriat și investiții. Oferă servicii de coaching, mentorat și consultanță. În ultimii 10 ani a făcut coaching cu peste 200 manageri pentru a-și îmbunătăți stilul de viață profesional, a mentorat peste 250 de antreprenori pentru a-și crea o primă afacere de succes și a investit în peste 50 de startup-uri locale și internaționale. Va vorbi despre management și cum să crești o echipă.

Alexandru Neștian este cofondator și manager iTux, firma care îmbracă bărbații eleganți din România. În doi ani a reușit să dezvolte compania, să câștige competiția de startup-uri Startarium și să se extindă spre cinci orașe. Tocmai datorită acestei experiențe va vorbi despre cum să faci un pitch excelent, cum să te prezinți și cum să-ți faci intrarea pentru a crește business-ul.

Alex Dona este managing partner Times New Roman, cel mai cunoscut site de satiră din România, dar în trecut a avut o carieră de manager în vânzări, iar anul acesta va avea un turneu în toată țara în care va vorbi despre vânzări și management. E organizatorul festivalului de rock Lupii Liberi. La tabără va fi în sesiunea Learn from the Best.

Ana-Maria Udriște este avocat și antreprenor. A fondat Avocatoo, o platformă care explică dreptul pe înțelesul tuturor, este consultant GDPR și a dezvoltat un kit de implementare a regulamentului. La tabără va vorbi despre șapte lucruri esențiale pe care să le iei în calcul când pornești o afacere.

Octavian Palade este Events & Content Strategist la start-up.ro și este omul care face ca site-ul acesta să fie găsit în căutările Google. E specialist în SEO și te va învăța cum să fii cunoscut în online.

Roxana Magopeț este Marketing & PR Manager la FAN Courier, cea mai mare firmă de curierat din țară și una dintre cele care comunică cel mai bine în online. La tabără va vorbi despre realitățile industriei logistice, dar și despre relația cu partenerul logistic.

Ce zic participanții din anii trecuți?

Participanții noștri au reușit după tabără să facă business între ei, să aibă mentori noi, să își crească afacerea sau să deschidă noi linii de business. Îți dau doar câteva exemple:

Alex Burghelia e un tânăr care are un magazin online numit memoshop.ro. După tabără a reușit să își promoveze mai bine afacerea și să câștige un concurs de antreprenoriat organizat de Samsung

Andreea Purcaru era studentă când a venit la tabără, iar acum face parte din echipa Techcelerator, care organizează unul dintre cele mai bune acceleratoare de business din România.

Radu Jinga era student, a venit la tabără renunțând la petrecerea de final de facultate, iar după tabără și-a deschis propria firmă de programare.

Florin Postolache are cea mai mare clinică veterinară din Brașov și a vrut să se pună la curent cu ce e nou în antreprenoriat și în zona de marketing.

Urmărește aici ce au mai avut de zi participanți și speakeri de la edițiile trecute.