Femeile Deschid România
NOHACK
Antreprenori
MIND Your Business
Green Start-Up
Reviews
Documentary
Adevărat sau Fals
Aboneaza-te
Contul tau
Profil
Notificari
Logout
Femeile Deschid România
NOHACK
Antreprenori
MIND Your Business
Green Start-Up
Reviews
Documentary
Adevărat sau Fals
Cauta
mai multe rezultate
Abonează-te la start-up.ro
Ca sa primesti prin email cele mai noi articole.
Am cont
Aboneaza-te
Prin abonarea la start-up.ro confirm ca am peste 16 ani si am citit si sunt de acord cu
termenii si conditiile
de utilizare si cu acordul
privind prelucrarea datelor personale
si doresc sa primesc ultimele noutati publicate pe start-up.ro pe adresa de e-mail *
Citește despre
horeca
Pagina 2 din 8
Dezvoltarea departamentelor IT – obiectivul principal al unui business modern
14 Decembrie 2022
Startup într-un poke bowl: cum se extind italienii de la Poke House în România
20 Octombrie 2022
De ”Ziua Afacerii Tale” METRO redeschide 10 magazine modernizate LaDoiPași
11 Octombrie 2022
Grupul Flavours deschide 23 de noi locații cu o investiție de 2 mil. de euro
10 Octombrie 2022
Restaurantele din Tazz învață de la Iancu Guda cum să-și gestioneze afacerile
8 Octombrie 2022
Restaurantul viitorului, complet automatizat. Conceptul propus de Grupul Bobnet
30 Septembrie 2022
Recenzia de Aur de la Google România: cele mai apreciate locuri din HoReCa
27 Septembrie 2022
F&B Business Accelerator: 8 soluții și servicii pentru HoReCa
29 August 2022
Poftigo, startup românesc care vrea să fie un asistent virtual al restaurantelor
23 August 2022
O lume într-un restaurant: antreprenoarea din Oradea care și-a îndeplinit visul
17 August 2022
Analiză: impactul majorării cotelor TVA pentru HoReCa și real estate
9 August 2022
Fuckup Nights: 4 fondatoare de restaurante vorbesc despre provocările din HoReCa
17 Iunie 2022
Studiu Global Payments: cât plătesc românii în medie la restaurant cu cardul
10 Iunie 2022
Adi Hădean se alătură echipei Bookingham, ca partener și brand ambassador
3 Iunie 2022
F&B Business Accelerator: 7 absolvenți cu produse tech în retail, HoReCa și FMCG
31 Mai 2022
Cele mai bune idei de afaceri din HORECA
13 Mai 2022
Kané, restaurantele care spun o poveste într-un București gri
13 Mai 2022
Szikra (Sfântu Gheorghe) - întoarcerea acasă prin inovație și gastronomie
14 Aprilie 2022
1
2
3
4
5
6
7
8