„De la an la an avem un număr tot mai mare de companii pe care le ajutăm să crească. În ultimii trei ani și jumătate am accelerat 126 de startup-uri. Vom continua și vrem să trecem la următorul nivel: acela de a deschide o grupă dedicată VC-urilor. Vrem să creștem numărul de investitori în startup-urile de tehnologie”, spunea la evenimentul Select USA Cătălin Lupoaie, B2B Marketing Manager la BCR și Business Grower la InnovX-BCR.

El mai menționa atunci lui Florin Cașotă că în următorii doi ani mai este în plan deschiderea unei grupe de VC-uri pentru corporate. „Companii mari care vor să-și deschidă spin-off-uri din cadrul companiei și au nevoie de know how și să-și dezvolte echipe dedicate”.

Cine va fi eligibil pentru acest accelerator care vrea să formeze noi investitori în România?

Poți să te înscrii pe pagina evenimentului aici.

Conform paginii de înscriere, condițiile sunt următoarele:

  • profesioniști care au disponibili 100.000 - 500.000 de euro pentru investiții
  • companii care au peste 500.000 de euro disponibili pentru investiții

Înscrierile se pot face până pe 1 septembrie, iar echipa InnovX-BCR va căuta cele mai bune echipe de VC care pot să deschidă un nou fond împreună. Din toți candidații, 20 vor primi burse pentru partea de Bootcamp ce se va desfășura din septembrie în noiembrie, timp de 12 săptămâni.

Ce vor învăța profesioniștii din bootcamp-ul InnovX-BCR?

  • Un program educațional intens, dar și o parte de consultanță pentru a înțelege toate uneltele de care e nevoie pentru a deschide un fond de venture capital sau un CVC fund, adică un fond de venture capital corporativ.
  • Sesiuni cu experți și reprezentanți ai serviciilor dedicate la nivel global pentru VC-uri
  • Acces la reprezentanți ai unor fonduri și la foruri de supervizare.
Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.