Aceste startup-uri vor avea ocazia să-și prezinte ideile de business în cadrul celui de-al treilea Elevator Pitch 100% online de anul acesta.

Cele șase startup-uri finaliste sunt:

Jobful - este o soluție de recrutare inovatoare, bazată pe gamification, prin care sunt atrași, angajați și monitorizați candidații. Aceștia sunt apoi corelați cu oportunitățile oferite de companii, platforma îmbunătățind rata de retenție a acestora.

SmartHuts - este o soluție SaaS care permite distribuirea și monitorizarea sarcinilor atribuite angajaților sau contractorilor. De asemenea, optimizează resursele și procesele implicate, printr-o documentare atentă și prin evidențierea acestora în fluxurile de lucru.

Adservio - este o soluție de management educațional care ajută școlile și grădinițele să fie mai agile, printr-o organizare eficientă bazată pe date și printr-o comunicare securizată între directori, profesori, părinți, elevi și autorități locale.

Termoline - oferă soluții în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile, printr-o serie de produse inovatoare pentru recuperarea căldurii din energia risipită. Acestea au fost implementate cu succes pe piață în mai multe proiecte în ultimii 5 ani.

Vetro - activează în domeniul distribuției de medicamente veterinare și oferă soluții ce includ medicamente și echipamente medicale, instrumente digitale de administrare a cabinetelor veterinare, pregătire continuă și acces la comunitatea de specialiști.

Watto - lucrează la dezvoltarea primei rețele regionale de stații de încărcare destinată mașinilor electrice personale și comerciale, în cadrul unor ecosisteme ce vor integra energie solară, baterii pentru stocarea acesteia, cafenele, spații pentru vehicule comerciale și cea mai inovativă tehnologie existentă.

Această grupă de scaleups este adresată afacerilor cu cifră de afaceri sau finanțare atrasă între 1 și 5 milioane de euro, care dezvoltă soluții și produse inovatoare din tehnologie.

Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace și European Center for Services Investments and Financing (ECSIF). BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile și costurile logistice.

Mai multe detalii despre Acceleratorul BCR-InnovX: www.bcr.ro/accelerator