Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

Prima cohortă va fi dedicată start-up-urilor care dezvoltă soluții și produse inovatoare prin tehnologie, iar înscrierile se vor desfășura în perioada 21 februarie – 23 martie.

UiPath, în discuții pentru o nouă investiție. Evaluare între 6 și 7 miliarde de dolari

Cât de important e capitalul într-un startup? De ce avem noi mentalitatea că "nu sunt bani"?

"Capitalul e esențial pentru expansiune și pentru dezvoltare. În România a fost mitul că nu avem bani: să începem, să dezvoltăm sau nu pot ajunge în altă piață.

Prin acceleratorul de tip InnovX vrem să arătăm că și capitalul inițial se poate obține și trebuie să avem curaj să încercăm să-l obținem.

Sunt extraordinar de mulți bani în piața asta. Oricine își dorește să investească în tehnologie pentru că poate să recupereze de 10 ori mai mult.

Întotdeauna vor fi finanțatori, vor fi bănci. Este vorba de mentalitate și să reușim să trecem peste bariera "nu pot, e greu, durează". Da, durează!"

Când e cazul să se îngrijoreze un startup că nu are venituri?

"Noi nu am avut venituri 7 ani. Nu am avut un produs, vindeam doar componente de automatizare.

Finanțatorii nu au numai rolul de a-ți oferi aerul și capitalul, dar și forța de a deschide anumite uși și de a te promova.

Ne gândim la investitori ca niște vampiri care ne iau compania. Odată ce sunt implicați, pot deschide uși, dar trebuie răbdare.

Citește și:

Cum te ajută unicornul UiPath în acceleratorul BCR-InnovX? Alexandru Mihailciuc, Global Head Pre-Sales UiPath

UiPath & InnovX: Cum vinzi pe piața globală dacă ești la început. Câți clienți are UiPath azi?