Astfel, după cum ne-a precizat Vali Mălinoiu, CEO-ul Swazm, startup-ul le oferă acces la infrastructura de cloud, în valoare de 200 de dolari pe lună ,pe o perioadă de cel puțin timp de 3 luni (o valoare de cel puțin 600 dolari).

”De obicei, în livrarea software-ului sau a soluției în producție sunt oameni care fac asta, ceea ce presupune timp irosit, sincronizare cu echipa de dezvoltare. Noi avem o soluție care te scapă de toate acestea”, spune Vali Mălinoiu.

Totodată, echipa Swazm le va oferi consultanță gratuită în a executa politici de livrare a soft-ului remote (acesta se sincronizează și se livrează automat).

"Știm că startup-urile și companiile mici depind de tehnologie, fie că își construiesc un produs nou, fie au unul existent. Am dori să ajutăm cu tot ce am învățat până acum construind Swazm”, spune Vali.

Echipa Swazm a dezvoltat o suită de tehnologii interconectate, ce au scopul de a oferi o soluție la cheie pentru scalarea oricărui proiect descentralizat. Utilizând tehnologii de descentralizare a stocării și a puterii de calcul, Swazm își propune să realizeze o piață digitală de putere de calcul unde fiecare resursă informatică neutilizată să poată fi pusă la dispoziția celor care au nevoie de ea, oferind companiilor și dezvoltatorilor acces la o alternativă mai ieftină și mai performantă decât soluțiile de cloud tradiționale.

Povestea Swazm a fost scrisă de start-up.ro într-un articol detaliat aici.


Citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: