Astfel, pe 7 mai, organizatorii FUN București vor prepara o nouă limonadă din toate lămâile pe care viața le-a oferit invitaților ediției - acele situații dificile din carieră pe care protagoniștii s-au răzbunat învățând din ele și transformându-le în povești și business-uri de succes.

Invitații Fuckup Nights București Vol. IV sunt: Jaco Fok - Chief Innovation OMV Petrom; Ioan Iacob – CEO și co-fondator QUALITANCE; Tudor Galoș – consultant de business și Andrei Roșu – sportiv de anduranță, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional. Fiecare dintre ei are la dispoziție 8 minute pentru a povesti diverse episoade din foiletonul aventurilor lor din carieră. Moderatoarea acestei ediții va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy. Această ediție a evenimentului va fi exclusiv în limba engleză și se va desfășura live, pe platforma Zoom. Biletele pot fi achiziționate de aici.

“Obișnuiam să cred că inovația presupune multe incertitudini și e complicată, iar norocul joacă un rol semnificativ. Simțeam că fac atât de multe greșeli și că nu dețineam niciodată suficient control asupra rezultatelor. În prezent, pot să admit acest lucru cu seninătate și să o numesc <<iterație agilă>>, punând pe seama utilizatorilor din sesiunile noastre de prototipare de tip Design Thinking schimbările pe care le facem de-a lungul proiectelor. Controlăm pe deplin mai degrabă procesul decât produsul final. Iar relația cu clienții o privim ca pe un punct mult mai bun în care ajungem decât ne-am fi putut imagina inițial. Eșecul s-a dovedit a fi esențial pentru succes”, declară Jaco Fok, Chief Innovation OMV Petrom, în linie cu prezentarea pregătită la FUN București.

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 5 orașe (Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc..

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III.

Fuckup Nights Bucharest Vol IV va avea loc virtual, pe platforma Zoom, în data de 7 mai, începând cu ora 19:00. Înregistrarea la eveniment se face aici.