Experții au depus efort pentru a elimina greșelile sistemelor anterioare, astfel că noua actualizare va aduce utilizatorilor noi funcții. Prin urmare, ar trebui să ne așteptăm la schimbări evolutive - optimizare, corectarea bug-urilor și câteva noi opțiuni interesante, potrivit inforeactor.ru,

„Sistemul de operare iOS 12 va permite dispozitivelor să fie cu adevărat autonome, rapide și fără erori. Sistemul nu va fi revoluționar, dar va fi perfect optimizat”, spun purtătorii de cuvânt al Apple.

Reprezentanții Apple remarcă faptul că au modernizat sistemul de asistență vocală Siri, care va deveni mult mai avansat și „inteligent”. De acum încolo, va furniza date exacte la cerere. În plus, vor apărea modificări la aplicațiile de fotografiat, interfață, precum și în mai multe funcții ale sistemului.

În plus, inginerii au îmbunătățit designul general al sistemului și funcțiile camerei în modul de fotografiere portret. De asemenea, a fost actualizat modul de noapte, astfel camera va funcționa mult mai bine în sistemul iOS 12.

Se așteaptă ca debutul public al sistemului de operare Apple iOS 12 să aibă loc în timpul conferinței pentru dezvoltatori WWDC 2018, programată pentru începutul verii. Se așteaptă ca Apple să lanseze noul sistem de operare pe 4 iunie.