Cum vorbim despre liniște” este un podcast start-up.ro în parteneriat cu NN România. Vă invităm să aflați de la antreprenori și oameni creativi cum puteți să anulați zgomotul de fundal și să faceți ca ceea ce contează să se audă mai bine.

Despre invitat

Adina Vlad are o experiență de peste 20 de ani în cercetarea de piață, curiozitate și pasiune pe care le-a concretizat sub forma Unlock Market Research, în 2008. O companie pe care a înființat-o după experiența de management pe care a avut-o anterior într-o companie multinațională.

Adina este pionieră în ceea ce înseamnă cercetarea motivațională, tipul de research calitativ care ne ajută să înțelegem mai bine de unde provenim și de ce suntem cum suntem, dar și cum putem să ne proiectăm în viitor.

Pe lângă funcția de Managing Partner, Adina vrea să ajute la crearea unei generații de moderatori în cercetarea de piață, prin înființarea unei școli de moderare.

Mai mult, timp de 5 ani la rând, Adina și echipa Unlock coordonează divizia de trenduri Hunters, unde monitorizează și analizează tendințele care stau la baza comportamentelor și atitudinilor românilor.

Prin cercetarea de piață condusă de Adina, business-urile știu cum să își construiască o strategie bazată pe insight-uri, iar oamenii pot înțelege mai clar întreaga lor esență pusă în context social, cultural, economic.

”Cum facem liniște în neliniștea vieții actuale”

Cu Adina vorbim astăzi despre ”Cum facem liniște în neliniștea vieții actuale”, despre transformările în obiceiurile românilor în contextele dificile din ultimii ani, conversații despre muncă și familie și ce facem cu situațiile neprevăzute.

În discuția din video vorbim despre reconectarea românilor cu sine, despre pregătirea pentru neprevăzut, despre reconversie profesională, despre noile reguli ale relației cu munca, dar și cum se vede o viață bine trăită pentru români în 2023.

”Oamenii au înțeles că nu pot schimba lumea, dar pot schimba lumea lor.”


Cum găsim liniștea când știm că locul de muncă poate fi în pericol, când instabilitatea financiară ne fură nopțile și când orice plan vine cu o doză mare de neprevăzut. NN România oferă soluții de protecție pentru acele momente când viața vine și cu surprize mai puțin plăcute.

Pe nn.ro puteți vedea care sunt soluțiile prin care puteți să protejați tot ce contează mai mult pentru voi și să aduceți puțină liniște în gălăgia din jur.

Podcast-ul în variantă audio poate fi ascultat și pe canalele de streamign disponibile AICI.