În cadrul provocării Startarium și start-up.ro, “Sparge miturile, sparge barierele” am provocat cinci antreprenori să împărtășească cele mai frecvente mituri ale antreprenoriatului cu care s-au confruntat în cariera lor. Iar apoi, i-am rugat să ne explice care e situația reală, pentru a demitiza lucrurile odată pentru totdeauna.

Așadar, provocarea e una educativă și distractivă, pentru că spargerea mitului va fi făcută într-un mod spectaculos și foarte grafic, o experiență aproape terapeutică pentru antreprenorii care veniseră de la birou la întâlnirea cu echipa start-up.ro. Mulți dintre ei trecuseră prin tensiunea unei vânzări, prin orele din trafic sau provocările de zi cu zi ale unui startup.

Să o iei pe calea antreprenoriatului înseamnă o provocare pentru fiecare dintre noi. Renunți la timp, renunți la liniște pentru a schimba lumea.

Startarium PitchDay - 5 noiembrie 2019

Mulți dintre ei au făcut parte din competiția Startarium PitchDay, unde au câștigat recunoașterea juriului, bani, dar și promovarea ulterioară pentru business-urile lor.

Înscrie-te la Startarium PitchDay și dărâmă și tu miturile.

Pentru înscrieri gratuite, antreprenorii din toată țara pot aplica online pe platforma Startarium, până pe 11 octombrie, urmând pașii descriși pe www.startarium.ro/pitchday.

La competiție poate participa orice startup între 1 și 3 ani, cu un potențial de creștere confirmat, dornic să intre într-un proces accelerat de dezvoltare, să primească feedback de la un juriu de investitori și experți, să învețe cum să prezinte în fața unui public de peste 1.000 posibili parteneri și să câștige premiile oferite ca finanțare pentru cele mai bune pitch-uri.

Stai alături de noi, luni vom publica primul interviu special din cadrul campaniei "Sparge miturile, sparge barierele". De la ora 8.