Lectură de 1 min

Start-Up Nation - răspunsuri la dilemele despre programul de finanțare

Abonează-te pe  
Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, a răspuns pe pagina sa de Facebook la câteva întrebări frecvente despre programul Start-Up Nation. Urmează ca proiectul cu amendamente să fie publicat zilele următoare, iar din mai va începe.
Start-Up Nation - răspunsuri la dilemele despre programul de finanțare

Start-Up Nation este un program prin care statul român vrea să ajute antreprenorii să-și deschidă firme și să promoveze antreprenoriatul. Proiectul Start-Up Nation vrea să finanțeze 10.000 de business-uri noi cu până la 44.000 de euro.

În proiect sunt eligibile firmele înființate după 30 ianuarie 2017, iar firmele pot participa o singură dată. De asemenea, nu contează dacă ai deschisă o altă companie. Domeniile de activitate cele mai bine punctate vor fi IT, producție, industriile creative (sănătate și educație), serviciile și comerțul. Despre alte condiții privind programul puteți citi acest articol. Cu rezerva că Start-Up Nation primește modificări și va ajunge într-o formulă puțin schimbată săptămâna aceasta, în urma dezbaterilor publice.

Secretarul de stat Ilan Laufer a răspuns la câteva întrebări ale celor interesați. Puteți vedea mai jos câteva răspunsuri pentru a vă face o idee mai clară despre program.

Citește și:

Ce vor românii de la programul acesta - care sunt domeniile căutate
România Start-Up Nation - salariile sunt eligibile. Noi detalii
Clarificările Guvernului privind România Start-Up Nation
Programul România Start-Up Nation a suferit modificări
România Start-Up Nation – problemele programului după publicarea ghidului pentru aplicanți
Romania Start-Up Nation – criterii de eligibilitate, punctaje și Hotărârea de Guvern. Dezbatere publică până pe 3 martie
România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program
Romania Start-Up Nation – ce știm până acum și ce e încă neclar
8 întrebări despre programul România Start-Up Nation – heirupism sau revoluție?


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: