La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Constanța sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

În Constanța, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și un timp de așteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Constanța, un loc atât de drag românilor care îl aleg an de an ca destinație de vacanță, mai ales acum, când călătoriile internaționale nu sunt recomandate. Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale pentru a oferi atât constănțenilor, cât și celor care vizitează orașul, o alternativă sigură de transport” a declarat Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România

Cum funcționează Uber

„Numărul șoferilor parteneri este foarte greu de estimat, având în vedere că aceștia au posibilitatea de a decide când anume vor să conducă, și când nu”, explică Nicoleta Diaconu. .

Cu toate acestea, spune ea, în luna februarie Autoritatea Rutieră Română a eliberat aproape 10.000 de copii conforme pentru parteneri, la nivel național.

Citește un interviu cu Nicoleta Diaconu în acest material.