Pe 21 și 22 septembrie, la Face Convention Center Bucharest, aproximativ 2.000 de participanți din Europa de Est se întâlnesc în cadrul How to Web 2022, eveniment care va marca un pas important pentru cei care vor să acceseze oportunități unice de business, să cunoască antreprenori, marketeri, investitori sau manageri de echipe și să profite de ocazia unică de a întâlni experții care au făcut istorie prin metodologiile lor pioniere de lucru.

Conferința How to Web oferă o experiență completă participanților, cu zone dedicate pentru meeting-uri, patru scene cu reprezentanți de seamă ai industriei, din întreaga lume, cea mai intensă competiție pentru startup-uri din regiune sau petrecere dedicată, în colaborare cu YouTube Music.

Agenda completă a conferinței

Agenda este completă și prezintă peste 70 de leaderi din industrie, mulți dintre ei în premieră, în România. Bruce McCarthy, James Mayes, Alexandra Lung sau Matt Lerner sunt doar câteva exemple de experți care au reușit să propulseze companii globale spre succes și vor împărtăși din cele mai bune practici luna aceasta, în București.

Conținutul de pe scena How to Web este inspirat preponderent de cultura startup, care se bazează pe decizii rapide și eficiente pentru business-uri și metodele prin care putem aduce rezultate transformative în cel mai scurt timp. Subiectele prezente pe cele patru scene vor fi în jurul acestor metode, aducând în prim plan construirea echipelor performante, dezvoltarea de produse, marketing și growth sau viitorul inovării.

Printre speakeri, se numără:

  • Julia Steier, Product Manager Google
  • Mick Halsband, Fondator Lunar Ventures
  • Bogdan Ripa, VP of Product UiPath
  • Ivan Burazin, Chief Developer Experience Officer Infobip
  • Martin Olczyk, Managing Director Techstars
  • Sultan Seitbekov, Lead Product Manager Miro
  • Christoph Auer-Welsbach, Fondator Kaizo
  • Ivan Kovalov, VP of Product Payhawk
  • Valentin Radu, Founder & CEO Omniconvert
  • Carlos Espinal, Managing Partner Seedcamp

Lista completă și agenda conferinței se pot vizita pe pagina dedicată.

Startup-urile acceptate la Spotlight

Urmând tradiția anuală, conferința How to Web nu poate avea loc fără competiția dedicată startup-urilor early-stage: Spotlight. Ajunsă la un premiu record în acest an și probabil cel mai mare din această regiune a Europei, competiția Spotlight oferă startup-urilor cu produse inovative șanse unice de propulsare a business-ului.

Cu peste 100 de mentori și investitori cu renume din Europa, oportunități unice de colaborare și scalare, premiu investiție de aproape jumătate de milion de euro și alte surprize pentru fondatori din partea partenerilor, participanții Spotlight se vor putea bucura de o experiență de neuitat în viața business-ului lor.

În urma evaluării comisiei de investitori, 40 de startup-uri au fost selectate pentru a intra în programul de matchmaking din cadrul Spotlight 2022:

Dintre aceștia, 20 vor fi selectați ca semifinaliști în timpul conferinței, intrând în cursa pentru marele premiu și beneficiind de multiple oportunități precum expunerea startup-ului în cadrul pavilionului dedicat, sesiuni de mentorat, întâlniri cu investitorii sau alte premii din partea partenerilor BRD - Groupe Société Générale sau F6S, platforma dedicată fondatorilor.

Ultimele zile de achiziționare a biletului

Conferința are loc în perioada 21, 22 septembrie în cadrul celui mai modern spațiu de evenimente din România, Face Convention Center Bucharest. Fiind creat să întâlnească nevoile fiecărui tip de participant, evenimentul va fi o expriență completă cu inspirație profesională, întâlniri de business, descoperirea ultimelor inovații sau petrecerea unui timp de calitate cu echipa sau prietenii.

Sunt ultimele zile în care doritorii își pot achiziționa biletele.

How to Web este evenimentul de referință dedicat startup-urilor și inovării din Europa de Est.

Inițiat în 2009, din dorința de a oferi acces la oportunități de învățare și networking pentru comunitatea profesioniștilor din tehnologie și antreprenoriat, How to Web a devenit rapid unul dintre cele mai influente evenimente din estul Europei. Prin facilitare accesului la expertiză globală și networking de calitate, a accelerat adopția antreprenoriatului în tehnologie în România și estul Europei.