În contextul epidemiologic actual, Staffbase și Exploratist asigură implementarea gratuită a Staffbase Now până pe 30 iunie. Durata implementării este de 24 ore, iar platforma devine disponibilă angajaților companiei în 3 zile.

Staffbase Now este forma de bază a Staffbase, care poate fi implementată foarte rapid și funcționează ca platformă pentru comunicarea internă de criză, pentru contexte precum cel actual, în care informațiile trebuie să fie credibile și disponibile tuturor într-un timp scurt. Astfel, în 3 zile, angajații au acces la un canal de comunicare integrat, unde se informează și pot adresa întrebări.

„Numărul de cititori ai conținutului din cadrul aplicațiilor personalizate Staffbase a crescut cu 74% odată cu începutul crizei de sănătate globală, în timp ce numărul de utilizatori noi a crescut de la 100 pe săptămana la 100 pe oră. Este o dovadă a faptului că, în special în vremuri tulburi, comunicarea este ceea ce ține oamenii uniți în cadrul companiilor”, a spus Silviu Petran, Managing Partner Exploratist

Staffbase Now permite transmiterea de informații și știri din surse sigure, răspunsuri pentru eventualele întrebări ale angajaților, propagarea rapidă a informațiilor din organizație și managementul situațiilor de criză. Practic, e ca un fel de intranet de organizație util pentru firmele medii și mari.

Aplicația centralizează protocoalele și asigură informare în timp real, ține la curent angajații prin notificări și canale de feedback și integrează conținutul deja existent pe alte canale de comunicare.

După 15 zile de la implementare, aplicația Staffbase Now branduită cu identitatea vizuală a organizației devine disponibilă în magazinele de aplicații. Din aplicație se pot trimite push notifications către întreaga organizație sau către echipe regionale, pentru maximizarea relevanței și interacțiunii, precum și optimizarea comunicării interne.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: