Lectură de 1 min

Coronavirus | Românii de la Modex oferă asistență tehnică gratuită și implementări de platforme blockchain

Abonează-te pe  
Compania românească de blockchain Modex oferă consultanță și implementare gratuită a platformei sale în această perioadă în care toată lumea este lovită de efectele coronavirusului Covid-19.
Coronavirus | Românii de la Modex oferă asistență tehnică gratuită

Modex a anunțat că este pregătit să ofere consultanță tehnică pentru companii, entități și ONG-uri care vor să lupte contra pandemiei. Practic, firma va oferi licențe gratuite la Modex BCDB (Blockchain Database) către platformele implicate în lupta contra pandemiei prin oferirea de date de încredere publicului.

Modex poate contribui în această perioadă la implementarea unui astfel de sistem de bază de date bazat pe blockchain și oferă și consultanță software gratuită față de atacuri cibernetice pentru ca infrastructurile să fie puternice.

„Unitățile spitalicești au fost sub presiune în ultimele săptămâni și au pierdut date valoroase și au fost atacate cu ransomware de către hacker. De asemenea, site-urile care oferă statistici și informații despre Covid-19 sunt atacate de hacker pentru a transmite informații false. Trebuie să contribuim cu ce putem zilele acestea și să sprijim eroii care luptă cu acest coronavirus din prima linie”, a declarant Mihai Ivașcu, CEO și fondator al Modex.

Platforma Modex BCDB poate fi integrată în infrastructura spitalelor, ONG-urilor, poate fi folosită de activiști sau de guverne pentru a avea un strat suplimentar de securitate a datelor.

Modex poate fi contactat la contact@modex.tech pentru aceste implementări.

Modex BCDB asigura integritatea, auditarea și siguranță datelor în timpul integrării cu baza sau bazele de date existente ale unei companii. Modex BCDB a fost proiectat pentru a funcționa între aplicația companiei și baza de date existentă, permițând scrierea datelor atât pe BCDB, cât și pe baza existența și permițând programatorilor să lucreze în sistemele pe care le folosesc deja.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: