Campania Huawei Happy Week se desfășoară atât în magazinele Huawei Experience Store din Afi Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, cât și online, pe www.huaweimobilestore.ro. Ofertele speciale din cadrul campaniei lunare Huawei Happy Week sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cel mai bun raport calitate-preț al dispozitivelor care îi ajută să rămână conectați cu toate lucrurile importante: activitățile profesionale și de divertisment, dar și cu pasiunile și starea sănătății lor.

Prețuri cu până la 40% mai mici în cadrul ediției de ianuarie a campaniei Huawei Happy Week

HUAWEI P40 lite, smartphone-ul echipat cu o cameră principală de 48 MP, este disponibil în cadrul campaniei Huawei Happy Week cu un discount de 10% al prețului de vânzare recomandat de 999 lei. Am testat și noi modelul P40 Lite și de fiecare dată când am comparat performanța obținută de P40 Lite cu prețul de vânzare ne-a dat cu plus și P40 Lite este un telefon excelent pentru cei care au un buget limitat, dar vor o experiență foarte bună.

În același timp, în intervalul 15-21 ianuarie, smartphone-ul HUAWEI P Smart 2021, care se remarcă printr-o baterie generoasă de 5.000 mAh, poate fi achiziționat cu aceeași reducere, de 10%, aplicată prețului de vânzare recomandat de 899 lei.

Tableta HUAWEI MediaPad T10 WI-FI, cu un design practic, ideal pentru orice vârstă și stil de viață, este disponibilă în cadrul ediției din luna ianuarie a Huawei Happy Week la un preț mai mic cu 10% față de cel recomandat de 599 lei.

În plus, consumatorii interesați de dispozitive audio de top și de experiențe audio fără cusur pot beneficia de oferte exclusive la cele mai noi dispozitive din portofoliu. Astfel, căștile on-ear HUAWEI FreeBuds Studio ce răspund celor mai exigente cerințe audio cu ajutorul sistemului dinamic inteligent Active Noise Cancellation, pot fi achiziționate în perioada campaniei cu o reducere de 10% a prețului recomandat de vânzare de 1.299 lei. Căștile au fost și la noi la review. Per total, am rămas plăcut impresionați de felul în care aceste căști funcționează, de caracteristicile lor și de anularea zgomotului de fundal.

Parte din aceeași categorie și la fel de performante, căștile HUAWEI FreeBuds Pro, echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation, sunt disponibile la un preț special în cadrul campaniei, cu un discount de 10% al prețului recomandat de vânzare de 999 lei. În review-ul nostru am descoperit că noile căști FreeBuds Pro sunt pline de inovație de tot felul, oferă control sporit, sunet incredibil și o izolare a zgomotului pe care nu o mai găsești la nicio altă pereche de căști true wireless. Citește tot review-ul aici.

Totodată, cel mai recent lansat gadget, ochelarii HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II, cu proprietăți acustice de ultimă oră, confortabili și ușor de integrat în orice ținută, sunt disponibili în intervalul 15-21 ianuarie cu un preț cu 10% mai mic decât cel recomandat de 1.499 lei. La prețul acesta primești un dispozitiv tech de top, dar și o pereche de ochelari ”de designer” cu un aspect incredibil de plăcut. Primești un plus de stil la orice ținută, dar și senzația că viitorul pe care îl vedem în filme e cu un pas mai aproape de realitate. Vezi review-ul nostru complet pentru HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II aici.

Ofertele exclusive din cadrul campaniei Huawei Happy Week se aplică și în categoria smartwatch. Așadar, cei care își doresc să rămână în formă chiar și în sezonul rece pot beneficia de o reducere importantă de 20% la achiziționarea unui dispozitiv HUAWEI WATCH GT2 Pro sau HUAWEI WATCH FIT, cele mai recente și performante dispozitive din categorie. Discount-ul de 20% se va aplica prețului recomandat la vânzare al HUAWEI WATCH GT 2 Pro, de 1.499 lei, respectiv prețului recomandat al smartwatch-ului de fitness HUAWEI WATCH FIT, de 499 lei. Când am testat modelul WATCH GT 2 Pro am descoperit că vine cu avantaje clare, precum designul, autonomia și încărcarea wireless și e, cu siguranță, cel mai bun smartwatch pentru cei care se află deja în ecosistemul Huawei. Oricine vrea un smartwatch pentru sacou și cămașă, un cal de cursă lungă (și ca durabilitate și autonomie) ar trebui să ia în calcul noul Huawei Watch GT2 Pro. Vezi review-ul complet aici.

Cântarul inteligent HUAWEI Body Scale, special conceput pentru cei preocupați de controlul greutății corporale, este și el disponibil în intervalul campaniei la un preț special, cu 40% mai mic decât prețul de vânzare recomandat de 149 lei.

În plus, consumatorii benefiează de un cadou surpriză la achiziționarea laptop-urilor HUAWEI Matebook D14 și HUAWEI Matebook D15 din magazinele fizice sau online Huawei. Laptopurile Huawei sunt best-buy pe segmentul lor de preț. Funcțiile speciale combinate cu performanțele foarte bune și portabilitatea ridicată le fac perfecte pentru cei care vor laptopuri ieftine, pe care să se poată baza, bune pentru muncă dar și pentru distracție.