Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life ajunge la cea de-a treia ediție și va avea loc între 17 și 20 mai la Hotel Boutique Royal în Poiana Brașov.

De data aceasta am schimbat conceptul, avem mentori noi, alături de care vei putea învăța cum să îți promovezi mai bine afacerea și să fii vizibil în căutările de pe Google, cum să navighezi prin labirintul legal, vei afla dacă modelul tău de business este potrivit pentru afacere, cum să găsești piața potrivită pentru business-ul tău, dar și cum au reușit să treacă peste piedici antreprenori cu mult mai multă experiență.

Găsești aici o listă completă a workshop-urilor taberei Startup Your Life și a mentorilor acestei ediții.

Am gândit tabăra de antreprenoriat cu gândul la toți antreprenorii care au încercat și nu au reușit. Din acest motiv, vrem să educăm oamenii să privească realist ideea de antreprenoriat, lucrurile de care se vor lovi și cum să treacă peste ele. Păstrăm formatul redus – avem 25 de locuri, iar ultimele 3 sunt disponibile acum, așa că ia-ți un bilet și vino alături de noi! La final celor 4 zile de workshop-uri practice, discuții cu alți antreprenori și specialiști, câștigi premii și 4 zile de muncă și relaxare la munte.

Ce poți câștiga la Startup Your Life?

Pe lângă faptul că ai ocazia să te întâlnești cu antreprenori foarte cunoscuți precum Bogdan Georgescu, Andrei Dumitrașcu, Alexandru Ion vor fi și tineri antreprenori precum Ana-Maria Udriște, care va vorbi despre toate lucrurile juridice, Gabriela Bejan, care va explica modul în care să te prezinți pe tine și afacerea ta, Oana Korda, care va vorbi despre experiența ei în fondarea a 3 startup-uri, sau Adrian Cernat.

În plus, participanții la tabără vor avea șansa de a câștiga câteva gadgeturi cool puse la dispoziție de partenenerii noștri. Samsung România ne-a pus la dispoziție cinci telefoane Samsung Galaxy A8 2018, numai bune pentru a-ți face selfie-uri de câștigător la finalul Startup Your Life. Am testat și noi acest terminal, iar mai multe detalii despre el regăsiți aici.

Brașovenii de la Allview susțin antreprenoriatul românesc și ne oferă pentru tabăra Startup Your Life, pe care o organizăm chiar acasă la ei, 4 telefoane X4 Soul Infinity (două variante S și două variante N).

Nu în ultimul rând, Fitbit ne-a pus la dispoziție un gadget de fitness Fitbit Ionic, unul dintre cele mai bune fitness trackere disponibile la momentul actual.

Mai avem 3 locuri disponibile în cadrul taberei de antreprenoriat Startup Your Life, așa că ia-ți repede un bilet ca să vii alături de noi și de mentorii taberei și să ai șansa de a câștiga unul dintre premiile puse la dispoziție de partenerii noștri.

Credem că antreprenoriatul e o experiență colectivă, chiar dacă ține de puterea de muncă a fiecăruia. Dar, noi la start-up.ro, suntem în mijlocul ecosistemului și ajutăm oamenii să fie mai buni. Prin știri, prin povești inspiraționale sau prin poveștile eșecurilor unora. De asemenea, credem că educația e valoroasă. Din acest motiv am organizat tabăra Startup Your Life, Powered by FAN Courier.

În plus, pentru că suntem conectori, inițiativei noastre ni s-au alăturat parteneri care au oferit Bursele Startup Your Life. Cei mai merituoși doritori au profitat de pe urma Burselor oferite de Bitdefender, una dintre cele mai cunoscute firme din România, cu afaceri globale, și de IQOS, susținători ai tehnologiei și antreprenoriatului.

Tabăra are loc între 17 și 20 mai la Hotel Royal din Poiana Brașov. 4 zile de workshop-uri, distracție și pitch. Vino alături de noi!

Dacă vrei să afli ce mai poți învăța la ediția cu numărul trei a taberei Startup Your Life, aruncă un ochi aici.

Tabăra Startup Your Life este Powered by FAN Courier și Supported by Bitdefender, IQOS și Patria Bank.

Citește și:

Tabăra Startup Your Life – Bogdan Georgescu, Bookster: pornește de la client și nu de la produs

Tabăra Startup Your Life: Oana Korda - curajul de a înfrunta necunoscutul și cum să te pregătești emoțional pentru eșec

Business model canvas: concepte care conferă antreprenorului o claritate în gândire

Cum să găsești piața potrivită pentru un startup

Cum a renunțat Andrei Dumitrașcu la corporație, și-a luat un sabatic și acum lucrează într-un startup

Startup Your Life - Am un produs bun, cui îl vând? Secretele pieței

Tabăra Startup Your Life: cum livrezi clientului o experiență plăcută

Startup Your Life - Cum te promovezi când ești la început de drum și banii sunt puțini