Dacă ai o firmă mare vei avea documente care se repetă în mod constant. Rapoarte, mail-uri, documente de administrare, facturi. Ce se întâmpla până acum? Le luai pe fiecare și le completai și administrai. Asta însemna să ai cel puțin un om ocupat doar cu a muta hârtii dintr-o parte în alta.

Tehnologia ajută lucrurile acum. Acel Robotic Processing Automation de care am învățat toți de la UiPath încoace asta înseamnă. Dacă tu ești o companie de transport și emiți 500 de foi de parcurs, 500 de facturi, 500 de rapoarte pe lună și ele au efectiv același traseu mereu, de ce să o faci manual?

Procesio ajută companiile și departamentele lor de IT să identifice procesele interne, care este parcursul lor și să le automatizeze apoi. Adică odată ce ai emis o factură ea să nu fie mutată manual, ci să fie integrată cu un sistem intern de administrare, să fie trimisă la departamentul financiar, să fie integrată în balanță și în alte rapoarte. Lucrul acesta se putea face și înainte, dar lent și aveai nevoie de multe cunoștințe de IT. Procesio simplifică acest lucru.

“Nevoia de software crește cu 40% în fiecare an, dar numărul de programatori software crește cu doar 5% în acelasi interval de timp. Decalajul dintre cerere și ofertă este imens și continuă să se adâncească”, explică fondatorii Procesio și o altă nevoie rezolvată - faptul că dacă integrările s-ar face manual, ar avea nevoie de foarte mulți programatori.

Procesio se potrivește companiilor medii și mari care au destule procese repetitive încât investiția să merite. În plus, se pot face și integrări între programe software care nu comunică în mod natural, pentru un flux mai rapid.

Procesio pare la început un produs complicat, ca toate uneltele de automatizare. Dar până la urmă gândește-te așa - ai mai multe documente distincte și ai vrea să tragi o concluzie din ele? Cum o faci? Procesio le leagă și le înțelege ca tu să nu pierzi vremea.