MeetGeek este un asistent virtual pe care-l inviți în orice ședință ai pe Zoom, Google Meet sau alte asemenea platforme. El stă acolo fără să zică nimic și ia notițe, ca un secretar fidel. Ulterior întâlnirii generează o transcriere completă a discuției, dar și un sumar, pentru că înțelege ceea ce ați vorbit și care sunt punctele esențiale. E generatorul de minută al unei ședințe, iar dacă e folosit poți să acționezi ulterior acestora.

MeetGeek poate ajuta departamentele de vânzări, ședințele online de recrutare sau zona de consultanță, pentru că rezumtatele ce sunt generate de inteligența artificială salvează timp și oferă informații la îndemână imediat. De asemenea, soluția românilor care este folosită de peste 3.000 de companii, marea majoritate din Statele Unite, poate fi folosită și pentru a distribui astfel de rezumate în companie, prin integrări cu Slack, Notion, HubSpot sau Zapier.

De altfel, e ușor să faci un meeting online. Dar pentru 30 de minute apoi trebuie să petreci mai bine de 2 ore ca să scoți ceva relevant. Sau îți notez în paralel într-un document, iar atunci nu mai ești atent la ce se vorbește. Știm cât de bine poate transcrie astăzi inteligența artificială, așa că MeetGeek vine automat după ședință cu rezumtatele.

Conform datelor MeetGeek, firmele care folosesc soluția salvează peste 30% din timpul petrecut cu rezumarea ședințelor, iar deciziile de recrutare sunt făcute de 2 ori mai rapid. Iar setarea se face în doar câteva minute.

“Pentru departamentul de vânzări, MeetGeek a contribuit la o creștere de 40% a numărului de contracte și cu o creștere de 30% în viteza cu care se adoptă practici de vânzări bune. Pe coaching, vorbim de o creștere de 60% a vitezei cu care sunt antrenați colegii pentru rolul lor.”, spun reprezentanții MeetGeek.

MeetGeek nu e un produs minune, ci unul cu un scop foarte clar. Să salveze timp. Nu înlocuiește oamenii, nu trebuie să-ți faci griji, pentru că cine ar vrea să stea să facă notițe după fiecare ședință?Prețurile MeetGeek încep de la un abonament gratis și variază de la 15, 29 la 59 de dolari pe lună.