Automatizarea proceselor de business aduce eficientizări în fluxul de lucru și creșteri financiare pentru companii, o spun statisticile internaționale, dar și studiile de caz ale startup-ului românesc, PROCESIO.

Automatizările vin cu niște statistici care arată beneficiile clare ale trecerii sarcinilor repetitive în slujba tehnologiei. Pentru CEO, automatizarea sarcinilor financiare ar putea însemna o economie de 20% pe timpul petrecut pe acest task-uri.

Pentru fiecare domeniu și industrie, cifrele arată unde poate interveni automatizarea pentru eficientizare. Interesul pentru această zonă înseamnă și mai multe locuri de muncă care vor fi automatizate, număr în creștere cu 14% în fiecare an.

Prin eliminarea muncii manuale repetitive, costurile unei companii sunt reduse între 50 și 90%. La nivel uman și al satisfacției la job, tehnologia salvează timp în care angajații pot face lucruri mai valoroase. Un alt beneficiu este eliminarea riscurilor care decurg din operarea manuală a proceselor de business.

PROCESIO completează echipele din companii, oferind soluția care vine în continuarea operațiunilor umane, reducând timpul pentru task-uri repetitive și eliminând șansele unor erori umane.

Cum funcționează tehnologia pe care e construit PROCESIO și cum ajută acest startup companiile, vă spunem în infograficul de mai jos.