Conferința TNW va avea loc pe 24 și 25 mai, 2018. Aceasta își propune să ofere platforma pentru o conversație mai aprofundată cu privire la modul în care tehnologiile precum blockchain și AI vor afecta în mod direct industriile, profesiile și modul în care inovăm. Printre speakeri se numără și reprezentanți de la Google, Nike, Oracle, Airbnb, Microsoft și Facebook.

Radix, unul dintre partenerii fideli ai Conferinței, va acoperi în întregime costurile de participare pentru cinci companii. Pachetul include costul unui StartupPackage la TNW (în valoare de 398 de euro) și al unui stand de prezentare pentru startup (în valoare de 799 de euro).

Poate participa orice startup care are un produs deja lansat și este disponibil pentru public. De asemenea, site-ul principal al business-ului trebuie să fie găzduit pe un domeniu Radix (.tech, .online, .store, .space, .fun, .site, .website, .host). Chiar dacă nu sunteți deja pe un domeniu Radix, candidații vor primi cod de cupon la înscriere, cu ajutorul căruia se pot înregistra gratuit, pe o perioadă de un an.

Dacă vrei să fii unul dintre startup-urile care își va expune afacerea gratuit la TNW Conference, trebuie să trimiți aplicația de înscriere până la sfârșitul lunii aprilie.

În cele din urmă, startup-urile vor beneficia de expunere și vizibilitate gratuită în fața presei, investitorilor, bilete gratuite la conferință, întâlniri individuale cu investitorii, posibilitatea de intra în contact cu mentori și acceleratoare de afaceri.

Vă puteți înregistra aici pentru a participa gratuit la conferință.