Uber România a anunțat faptul că va inagura un centru de asistență pentru șoferii parteneri trimițând o invitație de presă pentru un eveniment care va avea loc pe data de 6 august. Acest eveniment urmează să aibă loc în cadrul Conect Business Park, din zona Pipera, acolo unde, cel mai sigur, va fi inaugurat centrul de asistență.

Un astfel de centru de asistență pentru șoferii parteneri a fost deschis la finalul lunii noiembrie 2018 în Pakistan. Scopul acestui centru de asistență este de a oferi ajutor noilor șoferi parteneri Uber care se înscriu în aplicație, dar și șoferilor Uber care au deja experiență pe platformă, tot în cadrul acestui centru fiind organizate sesiuni de training pentr aceștia. În esență, șoferii vor avea un loc spre care să direcționeze orice întrebări sau nelămuriri ar avea cu privire la experiența de a lucra pentru gigantul american.

Cum am devenit șofer Uber și cum de am doar rating de 5 stele

În Pakistan, acest centru de asistență este deschis 7 ore/zi în timpul săptămânii și 4 ore/zi în weekend.

Potrivit reprezentanților Uber, compania are deschise astfel de centre în fiecare țară, existând câte unul în fiecare oraș în care serviciul este activ, cu puține excepții. Centrul pe care îl va deschide săptămâna viitoare în București va fi, după cum spuneam, cel mai mare din regiunea Europei Centrale și de Est.

Recent, Uber a introdus și la nivel local opțiunea Check my ride, o funcționalitate prin care poți să verifici mașina pe care ai chemat-o, ca să nu urci în una greșită.

Uber, aplicație nouă pentru șoferii din România