În perioada aceasta complicată a pandemiei cu noul coronavirus afacerile au fost afectate în multe domenii. Unele și-au închis direct business-urile, restuarantele doar livrează, iar nevoia de cash este importantă pentru afaceri. Așadar, cu ajutorul SmartBill, cele 65.000 de afaceri care folosesc softul de facturare și contabilitate pot emite vouchere.

De ce să le emiți? Practic oferi comunității tale care-ți este alături o posibilitate de a aciziționa astăzi servicii pentru mai târziu, în momentul când pandemia trece și le vom putea folosi.

Voucherele pot fi încasate online, direct cu cardul, nu trebuie să ai intreracțiune umană și îți fidelizezi clienții pe termen lung. Cei care sunt alături de tine astăzi pot fi ulterior contactați și fidelizați cu noi oferte atunci când situația va fi mai bună.

O altă inițiativă de acest fel a fost lansată de startup-ul local ialoc pentru a susține restaurantele. Astfel, pentru că acestea au trebuit să-și suspende activitatea, ialoc oferă posibilitatea achiziției de vouchere valorice la restaurante și cafenele care pot fi folosite ulterior, după ieșirea din izolare. Detalii avem aici.

Descoperă aici direct pe site-ul SmartBill modul în care poți să-ți fidelizezi comunitatea și să treci mai bine peste această perioadă.

Voucherele sunt generate direct și livrate prin email, clienții le pot plăti prin bancă (transfer online) sau cu cardul. Poți urmări un video realizat de cei de la SmartBill mai jos.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: