Dacă ai nevoie specialiști în contabilitate financiară și de gestiune sau servicii de personal - salarizare, impozite și taxe, elaborare rapoarte financiare - îi găsești pe BizTool.ro, un marketplace de servicii powered by start-up.ro, unde am adus mai mulți specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate.

Roxana Bucur este unul dintre specialiștii în contabilitate de pe BizTool.ro care te pot ajuta să fii în legalitate din punct de vedere contabil, te ajută să realizezi rapoarte financiare și să calculezi costurile pe care le ai cu salariații.

Pe BizTool.ro poți să găsești un specialist ori poți deveni chiar tu unul și să le oferi din experiența ta celor care își construiesc acum afacerea. Marketplace-ul de servicii te ajută să îți faci loc printre rezultatele de pe Google și să găsești specialiști în grafică, în marketing, un avocat bun sau un consultant care să poată evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Roxana Bucur, specialist în „psihologia banilor”

Experiența profesională a Roxanei a plecat de la câteva pasiuni ale ei pe care a decis să le îmbine: psihologie, pedagogie, finanțe personale, educație, copii. „Mi-a plăcut să împărtășesc cu ceilalți ceea ce eu știu, ceea ce am învățat și, astfel, am pus bazele Psihologiei banilor, firma care se ocupă de educația financiară pentru copii prin cartea: ”Mărunțilă și Bancnotilă”, prima din lunga serie de lecturi pe care le am în plan și ca manuscrise momentan, adresate lor, și serviciul de planificare și consultanță financiară adresate angajaților și antreprenorilor pentru a își realiza obiectivele financiare într-un mod optim, eficient și sigur.”, povestește specialistul în contabilitate și consultanță financiară.

Ceea ce a propulsat-o în domeniul financiar au fost comportamentele, obișnuințele deprinse de mic copil cu privire la bani. „Copilăria mea a fost una în care s-au pus bazele educației fianciare și crearea de obiceiuri sănătoase din punct de vedere al finanțelor personale; am deprins comportamentul de a economisi, de a cheltui săbuit, iar acum împărtășesc de mai bine de 3 ani principiile corecte de administrare a finanțelor personale și a gestionării soluțiilor financiare, astfel încât să fie realizate obiectivele importante valoric de termen lung.”, declară ea.

Pasiunea pentru scris, psihologie și pedagogie a determinat-o pe Roxana să pornească blogul „Psihologia banilor”, unde vorbește despre modul în care ne luăm deciziile financiare din viața noastră, precum și cartea pentru copii de educație financiară, care reprezintă povestea copilăriei sale transpusă în elemente de basm, pentru a împărtăși copiilor informații despre bani, valoarea lor, importanța activității în câștigarea banilor și, de asemenea, grija față de banii obținuți.

BizTool.ro - planificare și consultanță financiară

„Din punctul meu de vedere, antreprenorilor din România le lipsește deschiderea către gestionarea eficientă a resurselor angrenate în afacere.” De aceea, Roxana consideră că antreprenorii locali au nevoie de serviciile pe care le oferă pe BizTool.ro pentru a oferi mai multă valoare muncii depuse și a banilor câștigați.

Ea îi ajută să-și gestioneze banii eficient, să investească și să beneficieze de stimulente, subvenții, deductibilități din partea statului la soluțiile financiare folosite într-o manieră optimă și eficientă pentru creșterea și expasiunea viitoare a afacerii, precum și a fidelizării angajaților.

Roxana Bucur poate oferi utilizatorilor platformei BizTool.ro serviciu de consultanță și informații gratuite de planificare financiară în realizarea obiectivelor financiare atât personale, cât și ale business-ului.

Comunitatea de utilizatori și specialiști de pe BizTool.ro este una care crește continuu. Roxana consideră că puterea unei comunități este utilă unei persoane fizice, dar mai ales unui antreprenor, întrucât acesta din urmă se confruntă cu multe situații, spețe, și este eficientă conlucrarea la rezolvarea acestora împreună cu specialiști din domenii diverse.

În ceea ce o privește, Roxana spune că s-a conectat cu persoane din comunitate pentru a afla mai multe din domeniul lor. Ea recomandă un serviciu precum BizTool.ro, atât pentru pentru utilizatori, cât și pentru specialiștii care vor să se alăture, pentru că aici vor găsi „un loc dedicat conexiunilor, identificării specialiștilor și începerii colaborării cu specialiștii de care ai nevoie în business-ul propriu.

Am mai povestit despre BizTool.ro și aici:

Ruxandra Vișoiu, avocatul care te ajută să previi în loc să tratezi o problemă juridică

Valentin Maior, consultantul care ajută antreprenorii din IT să facă business

BizTool.ro: Fabiola Nica, antrenorul de business care te ține concentrat pe acțiune

BizTool.ro: Lavinia Iancu, specialistul care te ajută să ai un brand puternic

Diana Seceleanu, consultantul PR care te ajută să te promovezi în presă

BizTool.ro: Mădălina Hodorog, consultantul care te ajută să organizezi haosul în business

Gabriela Bejan, omul de Marketing, priceput la scris și la vorbe: ”construiește planificat, cu obiective clare în minte”

BizTool.ro: Alexandra, artistul care-ți va face logo-uri memorabile

Ana-Maria Udriște, avocatul care face Dreptul să fie simplu și-ți explică de ce ai nevoie să planifici pe termen lung

BizTool.ro – Toma Grozăvescu, omul de marketing care folosește tehnici folosite de Facebook și Uber ca să-ți crească business-ul

BizTool.ro: Călin Biriș, specialistul în marketing care te ajută să aduci pe piață o companie relevantă

BizTool.ro: George Diță, specialistul care te ajută să miști piesele business-ului ca într-un joc LEGO