Card Cadou este o inițiativă pornită de Beans&Dots și powered de ialoc.ro, alături de care s-au alăturat cei de la Visa, cu o contribuție de 250.000 de lei. Card Cadou susține afacerile mici în această perioadă complicată.

Poți achiziționa vouchere valorice pentru serviciile acestora pe care să le folosești atunci când afacerile se vor redeschide sau când vei fi mai confortabil sau confortabilă să ieși din casă.

Solidaritate este cuvântul de bază. Visa suplimentează cu 25 de lei valoarea fiecărui voucher în valoare de minim 100 de lei și cu 10 lei orice voucher de minim 50 de lei cumpărat online cu cardul Visa între 11 mai - 31 iulie 2020.

Prin Card Cadou susții viabilitatea acestor afaceri din domenii precum HoReCa, educație, beauty, producție locală sau experiențe. Poți să plătești cu Visa la afacerea ta preferată mereu ușor, rapid și sigur.

În acest prim material al seriei vrem să vorbim despre cinci afaceri pe care merită să le susții de pe Card Cadou powered by ialoc.ro. Nu sunt singurele, intră pe site și vezi afacerea la care ai vrea să cumperi un card valoric pe care să-l folosești ulterior.

Prin acest gest ajuți business-urile mici din România să meargă mai departe.

Recomandă și tu afaceri care-ți plac și pe care ai vrea să le vezi în continuare în orașul unde trăiești.

Beans&Dots, Ion Brezoianu 23-25, București

Nu am pomenit de Beans&Dots doar pentru că au avut inițiativa de a ajuta alte business-uri din București, ci e unul dintre locurile cu cafea bună, un loc unde bucureștenii se întâlneau pentru relaxare și pentru că se implică în comunitate.

Beans&Dots a fost pornit în 2016 de Anca Ungureanu, expert de marketing și comunicare, alături de Adelina Ivan, designer. Când a venit pandemia, Anca a pornit campania #CafeapentruSpitale pentru a-i ajuta pe doctorii din prima linie.

Cafeneaua e parte a spațiului cultural eclectic de la Palatul Universul, pe lângă cluburi, baruri, chiar și un teatru sau agenții de comunicare. Beans&Dots se inspiră din spațiile din Berlin, dar și-a găsit propria personalitate în București.

Evident, în această perioadă au trebuit să închidă, dar au livrat cafea către oameni, s-au implicat social și au pus umărul la dezvoltarea comunității antreprenoriale din România.

De pe cadou.ialoc.ro poți să iei patru carduri valorice: 30, 50, 100 și 150 de lei pe care să le folosești atunci când vom putea să stăm din nou la masă în Beans&Dots.

Fix Me A Drink - Palatul Universul, București

Odată cu renovarea Palatului Universul din București, locul a devenit un spațiu al afacerilor creative. La Etajul 1 al clădirii, de la finalul lui 2016 se află Fix Me A Drink, unul dintre cele mai populare baruri de cocktail-uri din București.

Cei de la Fix Me A Drink își „botanical bar”, pentru că toate băuturile care ne bucurau ieșirile în oraș erau concentrate în jurul mixului cu plante. În jurul acestora se construiește experiența. Focusul celor de la Fix Me A Drink sunt ingredientele din Estul Europei, pentru un gust local.

De altfel, unul dintre lucrurile pe care le observai înainte la Fix Me A Drink e faptul că meniul lor era atât de scurt. Sau uneori pur și simplu cereai la bar o recomandare. Pentru că e vorba despre producători locali și ce poți găsi pe piața din România. Cine are nevoie de 60 de pagini de meniu atunci când ai la dispoziție 6 mixuri bune?

Fix Me A Drink e închis acum din cauza pandemiei de coronavirus. Poți să achiziționezi carduri valorice de 30, 50 sau 100 de lei pentru a-i susține în această perioadă de pe Card Cadou, powered by ialoc.ro.

Sweetology, Calea Victoriei 222, București

De la cocktail facem o incursiune în zona desertului potrivit pentru promenadă în oraș. Sweetology e o afacere dulce care combină pasiunile celor doi fondatori, Laura Donciu și Ștefan Dumitru. Adică cheesecake și gelato, conform unui interviu dat de cei doi. Au deschis în 2018, iar în vremurile bune 300 de clienți le treceau pragul.

Dacă vei căuta recomandări de gelato bun în București, nu ai cum să nu ajungi și la Sweetology, fiind în majoritatea listelor de recomandări. În plus, pentru că dorințele clienților devin din ce în ce mai complexe, fie de nevoie, fie de voie, Sweetology îmbină gelato tradițional cu preparatele vegane, care au și conuri potrivite pentru persoanele intolerante. Ingredientele sunt 100% naturale.

Perioada aceasta complicată a redus traficul din oraș și abia ce am reînceput să ne plimbăm pe Calea Victoriei ca în trecut.

Sweetology pot fi susținuți cu două tipuri de carduri valorice pe cadou.ialoc.ro, unul de 30 de lei, celălalt de 50 de lei.

Viscri 32, White Barn & Blue House, Viscri, județul Brașov

Știm că ai stat în casă multă vreme. La fel de mult ne e și nouă dor de călătorii. Iar anul acesta probabil vom evita călătoriile cu avionul, așa că destinațiile din România vor fi preferate. Iar dacă vrei liniște după o perioadă complicată, un spațiu care să-ți aducă aminte de viața ca altă dată, mâncare bună și oameni primitori, atunci trebuie să ajungi în Viscri. Probabil că ai auzit de localitate prin prisma faptului că Prințul Charles are acolo un conac.

Iar pe cadou.ialoc.ro am descoperit Viscri 32, White Barn & Blue House, unul dintre cele mai frumoase locuri de acolo, un spațiu ce îmbină aspectul tradițional, cu toate condițiile moderne de cazare. În epoca turismului all inclusive, al unui anumit tip de fast food turistic, Viscri 32, White Barn & Blue House vorbește despre a te bucura altfel de viață.

Locul a fost fondat de Mara Elena Oană și de Alexu Toader, un avocat și un designer care au părăsit zonele urbane ca să restaureze o casă veche. Au descoperit zona în 2015 și nu au mai vrut să o părăsească.

Anul acesta îi poți susține prin a-ți rezerva un card valoric de pe cadou.ialoc.ro în valoare de 1.450 de lei sau de 4.500 de lei.

Parfumeria artizanală Luviane, București

Am vrut să recomandăm afaceri din cât mai multe domenii. E greu să alegi. Sunt zeci de nume care merită susțină pe platformă. Luviane e o parfumerie artizanală și ne-a plăcut afacerea pentru că propune un alt mod de a consuma un produs pentru fericirea fiecăruia dintre noi.

Luviane e un atelier de parfumerie fondat în 2013 de Iulia-Victoria Neagoe. Ea se descrie drept alchimist, artist și designer olfactiv. În cadrul atelierului se realizează parfumuri în serie mică, de la cele personale până la cele ambientale. Colecțiile sunt inspirate de lucrurile autentice, de mitologie sau simboluri românești. De asemenea, există și o colecție dedicată Reginei Maria a României, având ca punct central o floare preferată de aceasta.

Am stat cu toții în casă în perioada aceasta și vom încerca să ieșim în evidență în diverse moduri, așa că un parfum e o metodă excelentă.

Poți lua un card valoric de 125, 350 sau 550 de lei de pe cadou.ialoc.ro.