Nu e o obligație să susții business-urile românești, dar poate fi o plăcere să descoperi afaceri locale interesante. Una dintre plăcerile noastre la start-up.ro e să descoperim oameni noi și să-i recomandăm.

Alături de Visa, am pornit în căutarea business-urilor în seria Solidaritate. Am povestit în câteva clipuri video și am făcut până acum 10 recomandări de afaceri de pe Card Cadou, inițiativă pornită de Beans&Dots, powered by ialoc.ro și susținută de VIsa.

Card Cadou este o inițiativă pornită de Beans&Dots și powered de ialoc.ro, alături de care s-au alăturat cei de la Visa, cu o contribuție de 250.000 de lei. Card Cadou susține afacerile mici în această perioadă complicată.

Poți achiziționa vouchere valorice pentru serviciile acestora pe care să le folosești atunci când afacerile se vor redeschide sau când vei fi mai confortabil sau confortabilă să ieși din casă.

Solidaritate este cuvântul de bază. Visa suplimentează cu 25 de lei valoarea fiecărui voucher în valoare de minim 100 de lei și cu 10 lei orice voucher de minim 50 de lei cumpărat online cu cardul Visa între 11 mai - 31 iulie 2020.

Prin Card Cadou susții viabilitatea acestor afaceri din domenii precum HoReCa, educație, beauty, producție locală sau experiențe. Poți să plătești cu Visa la afacerea ta preferată mereu ușor, rapid și sigur.


Foto Film 365, București

Perioada aceasta a fost una destul de grea pentru fotografi și videografi, pentru că evenimentele nu au mai avut loc, oamenii nu au mai venit la ședințe foto, brandurile au redus din activitatea lor. Așa că pandemia a lovit destul de puternic această industrie.

Foto Film 365 sunt o echipă full service, iar studioul e cunoscut în București pentru ceea ce realizează. Au un spațiu de 100 de metri pătrați unde pot găzdui ședințe foto sau filmări.

Echipa de la Foto Film 365 poate realiza ședințe foto fashion, de familie, portrete, ședințe foto de business, arhitectură și altele. Și vorba aceea, cu toții vrem să vedem cum arătăm după pandemie. În plus, pot face și fotografii de produs pentru zona B2B.

Poți susține Foto Film 365 pe cadou.ialoc.ro cu două tipuri de carduri valorice disponibile, unele de 300 de lei și altele de 450 de lei.

Massif MTB & BC Experience, Brașov

Măsurile de distanțare socială au rămas în continuare, dar putem fi liberi și unde să fii mai liber decât în natură? Pentru că nu ne putem deplasa mult în străinătate, anul acesta e bine să-ți faci vacanțele în România.

Iar Massif Experience oferă aventuri cu biciclete mountain bike în jurul orașului Brașov.

Vara te poți bucura de experiențe enduro cu bicicletele obișnuite sau chiar cu biciclete asistante electric. Business-ul e coordonat de o echipă cu experiență, ghizi montani care știu zonele și te pot ajuta să descoperi natura altfel.

Poți susține Massif Experience pe cadou.ialoc.ro cu un voucher de 360 de lei pe care să-l folosești oricând vara sau iarna.

Experience Transylvania

Experience Transylvania e o platformă prin care poți găsi cazare și experiențe fascinante pe care să le trăiești în Transilvania, în case frumoase și gazde primitoare. Experience Transylvania adună la un loc mai multe locuri de cazare tradiționale din Transilvania, care oferă o experiență de vis, mâncare bună și activități conexe.

Experience Transylvania e o platformă care dorește să retransforme imaginea despre acea regiune, una care nu e atât a lui Dracula, cât a caselor liniștite și a oamenilor buni în mijlocul naturii.

Poți susține Experience Transyvania cu mai multe tipuri de carduri valorice pe cadou.ialoc.ro, de la 1.480 de lei, la 1.670 de lei sau 1.860 de lei.

Benzoi - Skydiving & Flights, Cisnădie, Sibiu

Benzoi este un proiect început în 2017 de doi pasionați ai activităților aeronautice din România, Andreea și Ben. Andreea e parașutistă și Ben este pilot. Ei organizează salturi cu parașuta și skydiving la Aerodromul Măgura de la Cisnădie, lângă Sibiu.

Benzoi e prima inițiativa privată de acest fel din regiune și pe site-ul lor au reușit să adune mai multe experiențe aviatice pe care le poți încerca. Astfel, poți să te bucuri de salturi cu parașuta, de zboruri cu avionul sau chiar să achiziționezi pentru echipa ta activități de team building total diferite față de ceea ce fac în mod normal.

Poți susține Benzoi printr-un card valoric de pe cadou.ialoc.ro în valoare de 950 de lei. Când ești sigur că vrei să mergi, îi contactezi și șoți să te bucuri de aventură.

Calbau

Calbau este un brand de lenjerie intimă masculină. Iată, avem și așa ceva în România. Brandul ia numele fondatorului său, actorul Alin Calbău și a fost fondat la finalul anului 2019. Calbau e un brand la început de drum, iar pandemia a venit rapid peste ei, chiar dacă activează online.

Calbau vrea să aducă înapoi confortul bărbatului modern și vor să abordeze un design simplu și eficient. De asemenea, Calbau realizează totul din materiale sustenabile și din grijă pentru mediu. Calbau realizează totul din bumbac mediteranean, iar designul este unul simplu.

Poți susține un brand românesc de haine pe cadou.ialoc.ro cu mai multe vouchere. Sunt disponibile vouchere de 70, 100 și 180 de lei.