În proiectul Startup Leaders căutăm să descoperim modurile prin care startup-urile schimbă industrii.

Astăzi vorbim despre cum Sessions, o platformă de comunicare video și colaborare dezvoltată de românii de la FlowOS, schimbă modul în care se comunică în companii și conduce la o creștere a productivității în cadrul echipelor. Am povestit pe larg despre Sessions aici.

Sessions se adresează acelor organizații care desfășoară întâlniri online cu clienții lor: de la discuții unu la unu, ședințe, prezentări, demo-uri sau pitch-uri, până la workshop-uri și webinarii cu sute de participanți.

Utilizatorii Sessions raportează creșteri de 2X în productivitate, o prezență cu 65% mai mare în demo-uri sau întâlniri de vânzări și 30% mai multe discuții de follow-up.

”La începutul acestui proiect, idea îmbunătățirii și eficientizării modului în care colaborăm într-un context remote nu era una răspândită, lumea privind de multe ori cu scepticism nevoia unei soluții unificatoare. Acest lucru s-a schimbat fundamental în ultimii ani, ideea fiind îmbrățișată de giganți din industrie precum, Google, Zoom și alții. Acest lucru creează oportunități mari pentru Sessions, produsul nostru fiind construit de la început cu ideea unificării și eficientizării colaborării”, declară Radu Negulescu, CEO & founder Sessions,

Mai jos găsiți un infografic cu detalii despre o industrie în care tehnologia poate interveni din nou pentru o schimbare spre digitalizare.

Industries: tehnologia în comunicare și colaborare by start-up.ro on Scribd