Echipa FieldVibe a anunțat recent lansarea unui pachet de asistență gratuită pentru orice ONG, instituție sau companie ce luptă împotriva pandemiei de COVID-19. Acest pachet cuprinde accesul gratuit la aplicația FieldVibe și asistență în implementarea soluției la nivelul întregii organizații.

”Credem că tehnologia poate juca un rol important în acestă situație dificilă prin care trecem și dorim să folosim toată expertiza și cunoștințele pe care le-am dobândit în construirea de produse software avansate pentru a contribui în lupta împotriva acestei pandemii” spune Adrian Cucerzan, Product Manageri și cofondator al FieldVibe. ” Am gândit și proiectat FieldVibe special pentru piața serviciilor prestate la domiciliul clientului și în general pe teren, iar acest lucru îl face un instrument perfect pentru managementul echipelor din teren ce luptă pentru izolarea și eradicarea coronavirusului”, a mai spus acesta.

Pentru a primi acces la aplicația mobilă FieldVibe trebuie să accesați pagina web de la finalul acestui articol și să completați formularul de înregistrare cu datele personale și cele ale organizației pe care o reprezentați, precizând în același timp numărul estimativ de conturi pe care le doriți pentru personalul din teren.

Un reprezentant al companiei vă va contacta în următoarele 24 de ore, oferindu-vă asistență în crearea contului și în implementarea soluției la nivelul întregii organizații.

FieldVibe vine cu o soluție ce îmbunătățește managementul echipelor ce lucrează pe teren, oferind actualizări în timp real cu privire la locația, statusul și activitatea desfășurată de fiecare utilizator. FieldVibe este un produs marca Mobiversal, agenție de mobile development cu sediul în Oradea.

Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare accesați acest link.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: