Universum, compania din spatele evenimentelor Tech Week, pune la dispoziția oricui, timp de 30 de zile, 109 de prezentări ale unor speakeri internaționali prezenți la Business Sumitts din anii 2018 și 2019.

Astfel, cei interesați de cele mai noi trenduri din HR, Fintech-uri, Java, .Net sau Inovație pot accesa aici toate prezentările din anii precedenți.

”An de an selectăm cu rigurozitate cei mai influenți experți tech la nivel global și îi invităm la Bucharest Tech Week pentru a împărtăși cu tine insight-uri valoroase dobândite în urma experienței lor.Astfel, sprijinim întregul ecosistem de business să se dezvolte prin adoptarea noilor tehnologii, dar și prin furnizarea unor resurse informaționale de calitate pentru profesioniștii din întreaga regiune.

În perioada aceasta, când e recomandat să nu ieșim din casă, îți sugerăm să nu pui stop evoluției tale. Așadar, pentru că faci parte din comunitatea noastră, venim în întâmpinarea ta cu 79 de ore de conținut premium, prezentate de 109 speakeri internaționali și locali, însumând întreaga colecție de sesiuni din cadrul Business Summits din anii 2018 & 2019. Acestea vor fi disponibile timp de 30 de zile de la data primirii acestui e-mail. Suntem convinși că vei găsi informații utile despre cum va arăta în curând mediul de business la nivel global și care te vor pregăti pentru ceea ce urmează”, se arată în anunțul Universum.

Zilele trecut, compania anunța lansarea platformei Virtual Events, o platformă online completă care aduce în același loc toate personajele implicate în desfășurarea unui eveniment: participanți, expozanți, speakeri și organizatori.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: