Abonamentul e dedicat celor care lucrează de acasă sau se află în autoizolare la domiciliu în această perioadă și celor care doresc să ofere ajutor apropiaților de peste 60 de ani sau persoanelor aflate în categoriile de risc.

Prin intermediul serviciului GOOD-FOOD.ro, locuitorii capitalei vor putea beneficia de mâncare proaspăt gătită și livrată la domiciliu de luni până vineri. Meniurile sunt structurate în trei tipuri de abonamente, alcătuite din două mese zilnice: prânzul și cina, care ajută la menținerea unei rutine alimentare sănătoase.

Meniul Standard este potrivit pentru cei care nu au nicio restricție din punct de vedere alimentar și conține preparate realizate din toate categoriile de alimente. Pentru cei care nu consumă produse de origine animală este disponibil meniul Vegetarian, iar meniul Gourmet este gândit să acopere nevoia celor cărora le lipsește experiența culinară pe care o aveau în mod obișnuit în restaurant.

Meniurile costă 45 de lei pe zi și se achiziționează pentru toată săptămâna. Mesele sunt pentru prânz și cină, ca persoanele care stau în casă să nu iasă din izolare și să respecte indicațiile autorităților.

GOOD-FOOD.ro oferă garanția că mâncarea este preparată și livrată în condiții de siguranță maximă, un aspect important pentru perioada de autoizolare la domiciliu. În plus, pentru a evita riscurile expunerii la noul Coronavirus, livrarea se face cu zero contact uman, fiind o soluție facilă și economică pentru persoanele care nu doresc să fie expuse, dar în același timp vor să consume mâncare gătită, sănătoasă și gustoasă.

,,În această criză medicală globală, credem că acesta este momentul în care trebuie să fim responsabili și să urmăm întocmai recomandările autorităților, să limităm pe cât posibil contactul cu alți oameni. Am simțit pe propria noastră piele, ce înseamnă să lucrezi de acasă, fiind în acest moment aproximativ 150 de colegi din grup care lucrăm remote. Știm că mulți dintre noi am făcut stocuri acasă, dar nimic nu se compară cu o mâncare gătită în casă. Dar acest proces cere timp, ingrediente diverse și proaspete și nu este neapărat ieftin”, a declarat Cristian Hossu, managing partner Universum.

„Mâncarea este gătită și livrată rece pentru a elimina riscul bacteriologic. Preparatele sunt ambalate în caserole special concepute pentru a permite încălzirea ulterioară. Sistemul de livrare este gândit astfel încât să fie eficient și fără niciun contact uman. GOOD.FOOD.ro garantează livrarea preparatelor până la ora 12:30, iar plata se va face exclusiv cu cardul pentru siguranța tuturor”, a mai spus acesta.

Fiecare persoană implicată în producție și distribuție va fi verificată la fiecare trei ore pentru simptomatologia Covid-19. De asemenea, au fost construite spații tampon între bucătărie și stația de livrare.

Serviciul GOOD-FOOD.ro este pregătit să preia până la 1000 de abonamente săptămânale, tot procesul de cumpărare desfășurându-se online, pe platforma www.good-food.ro. În perioada următoare, echipa are în plan să extindă capacitatea serviciului pentru a putea prelua un număr mai mare de comenzi.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: