Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oamenilor, Headspace a făcut o mare parte din colecție gratuită. „Sunt multe necunoscute în lume acum. Dar un lucru e sigur. Headspace e aici. Pentru a te auta în această perioadă de criză, oferim meditații care pot fi ascultate de oricine”, au anunțat reprezentanții companiei.

Așadar, colecția e disponibilă sub titlul Weathering the Storm. Include meditații, exerciții de somn, mișcări, exerciții care să te ajute atunci când stai acasă. Poți accesa Headspace aici ca să descarci aplicația și să o folosești gratuit.

De altfel, în Statele Unite, Headspace oferă aplicația completă gratuit cadrelor medicale pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă.

Headspace este una dintre cele mai mari aplicații care oferă meditație ghidată și mindfulness. În februarie a primit 93 de milioane de dolari investiție pentru a se dezvolta și pentru a primi validare clinică.

Headspace are originea în Los Angeles și oferă meditație ghidată. Principalul concurent de pe piață este Calm. Aplicația a fost descărcată de 62 de milioane de ori în 190 de țări. Are peste 2 milioane de abonați și 600 de afaceri care au abonamente prin care oferă angajaților beneficii de acest tip, pentru a se îngriji de binele minții acestora.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: