Cu ajutorul Unity au fost create numeroase titluri de succes în zona mobile. Printre titlurile cele mai cunoscute se numără „Unruly Heroes”, „In the Valley of Gods”, „Monument Valley 2”, „Call of Duty: Mobile”, „Mario Kart Tour” sau „NASCAR Heat 4”. Lista e una foarte scurtă, deoarece mulți dezvoltatori folosesc motorul Unity pentru a putea să construiască titluri de succes.

Unity a anunțat pe platforma sa educațională online că pentru a susține dezvoltatorii în această perioadă, va oferi utilizatorilor 3 luni de acces gratuit la Unity Learn Premium. Pentru a face asta trebuie să te autentifici pe site, adică să creezi un cont, și să descoperi tot ce poți învăța.

Unity Learn e platforma prin care este pus la dispoziția publicului conținut educațional și cursuri, dar și proiecte. Poți începe cu tutoriale, dacă vrei să afli răspunsuri la întrebări specifice, dar poți să începi și un proiect efectiv ca să-ți urmărești progresul. Dacă vrei să o iei de la zero, poți apela și la cursurile de pe platformă.

Platforma are o zonă utilă și pentru studenții care vor să aibă skill-uri în această zonă. În total sunt peste 350 de ore de tutoriale, proiecte și cursuri.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: