„Ne confruntăm cu o situație fără precedent și suntem conștienți că, pentru a depăși cu bine această perioadă, este nevoie de un efort colectiv, de la fiecare individ în parte, până la cadre medicale, autorități și companii din mediul privat. Astfel, OMNIASIG a decis să doneze 50.000 euro către Asociația Dăruiește Viață, contribuind astfel la achiziția echipamentelor necesare pentru spitalele din România. Suntem solidari și recunoscători tuturor cadrelor medicale care se luptă în acest moment pentru a salva vieți și le mulțumim pentru dedicare și putere.”

Una dintre principalele valori ale companiei este responsabilitatea față de comunitate și față de nevoile primordiale ale acesteia. Astfel, inițiativa OMNIASIG vine în mod natural, având în vedere valorile și principiile solide după care se ghidează compania, atât în construirea unui business performant, cât și în relația cu comunitatea și societatea.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: