Tinder a transmis un mesaj pe blogul companiei pentru cei care sunt în izolare astăzi în toată lumea. „Să ai pe cineva cu care să vorbești poate face diferența. De asta am decis ca de săptămâna viitoare să facem Passport, feature-ul prin care te poți localiza oriunde în lume, gratuit pentru toată lumea până pe 30 aprilie”, au spus cei de la Tinder.

Passport e de obicei în conturile plătite de pe Tinder și îți permite să setezi localizarea oriunde în lume, util mai ales pentru cei care călîtoresc. În momentul acesta al pandemiei de coronavirus, unealta de „teleportare” virtuală a Tinder poate fi folosită pentru a te deplasa din carantină oriunde în lume și să descoperi oameni noi.

Citește aici despre Entrigd, o aplicație românească de dating care-ți permite să întâlnești virtual zilele acestea oameni interesanți.

„Poți să te întâlnești online cu oamenii din orașul tău natal sau acolo unde ai făcut facultatea. Poți să te duci peste tot în lume și poți învăța cum să saluți în altă limbă”, au mai scris cei de la Tinder.

Passport e disponibil în mod obișnuit pentru utilizatorii care au conturile Plus sau Gold de pe Tinder. De săptămâna viitoare opțiunea va deveni disponibilă din meniurile aplicației pentru toți utilizatorii ca să treacă mai ușor peste solitudine.

Cum faci asta?

  • Ajungi în meniul de Location
  • Apeși pe iconița de profil.
  • Te duci la Settings
  • Selectezi orice locație vrei din toată lumea și vei descoperi utilizatorii de acolo

Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: