Înscrieri la Startup Spotlight Bucharest

Aplicațiile sunt deschise până vineri, 30 octombrie, pe site-ul programului.

De-a lungul celor 3 ediții organizate până în prezent, Startup Spotlight a adus împreună 96 de startup-uri tech selecționate din sute de aplicații primite din 36 de țări.

Acestea au beneficiat pe parcursul celor 3 ani de 600 de ore de mentorat și au participat la 1100+ întâlniri unu la unu cu acceleratoare, investitori și profesioniști relevanți pentru domeniul lor de activitate.

Și anul acesta Startup Spotlight va aduce împreună 32 de startup-uri tech care dezvoltă produse cu potențial disruptiv la nivel global. Programul se adresează startup-urilor care au mai puțin de 2 ani de activitate, au dezvoltat cel puțin un prototip funcțional al produsului și nu au ridicat finanțări mai mari de 500.000 de euro până în prezent.

http://start-up.ro/esti-un-startup-cu-doi-ani-de-experienta-inscrieri-deschise-la-startup-spotlight-pana-pe-30-octombrie/

 

Comentezi?

Urmărește startup-urile din România de peste patru ani și așteaptă unicorni locali. Redactor-șef al start-up.ro, Vlad tratează ecosistemul antreprenorial din România cu realism și nu crede că avem încă "Steve Jobs de România".