Creștere de 80% pe piața gamingului din România

Vânzările de dispozitive de gaming au crescut cu 80% în România în anul care tocmai ce se încheie, potrivit reprezentanților Asus. Potrivit informațiilor companiei, în 2016 au fost vândute 38.500 de dispozitive Republic of Gamers.

Read More

Știrile zilei – 9 decembrie – Magic Leap: după 1,4 miliarde de dolari investiție, un posibil startup horror story

De multe ori auzim de startup-uri misterioase, care lucrează la o tehnologie uluitoare și care sunt încă în faza secretă. Magic Leap e un asemenea exemplu. A primit 1,4 miliarde (!) de dolari investiție și ar trebui să dezvolte un produs de realitate augmentată, asemănător cu Hololens de la Microsoft. Ultimele informații arată că lucrurile devin un horror din lumea startup-ului – tehnologia nu e pregătită, iar totul e încă sub forma unei căști uriașe conectată la computer. Acestea sunt știrile zilei.

Read More

Smart Bill și Netopia sar în apărarea afacerilor mici și mijlocii

Opțiunea lansată în premieră de Smart Bill şi NETOPIA mobilPay se adresează firmelor mici și mijlocii, dar și companiilor cu sute de angajați, care vor să își crească șansele de încasare rapidă a documentelor emise și să economisească timp. Plățile vor putea fi realizate de pe orice dispozitiv cu acces la Internet (telefon, tabletă, laptop și desktop).

Read More

Votează pentru aplicațiile anului 2016

Product Hunt a dat drumul la vot pentru concursul anual pe care îl organizează. Golden Kitty Awards propune anul acesta o listă de 20 de aplicații de smartphone alese destul de bine zicem noi. Se pricep, ce să mai. Poți vota aici pentru aplicația ta preferată. Lista cu cele mai bune platforme mobile ale anului, mai jos.

Read More

Știrile zilei – 8 decembrie – Dragă Trump, Apple nu produce nimic în SUA

Limbajul corporal ar putea fi cheia către realitatea virtuală, Waggle, un startup care mizează pe dragostea noastră pentru animale primește 2,3 milioane de dolari de la câteva fonduri de investiții, cum ajungi de la un job de ospătar la owner de companie cu afaceri de milioane de dolari și o scrisoare deschisă adresată lui Trump. Un fel de ”Măi dragă”. Știrile zilei.

Read More

Succes sau eșec? Pebble se închide, iar echipa se alătură Fitbit

Compania americană producătoare de smartwach-uri, Pebble, a decis astăzi să stingă luminile. Într-o postare pe blogul companiei, CEO-ul Pebble, Eric Migicovsky, a spus că producătorul nu mai poate opera ca o ”entitate independentă”. Proiectul demarat pe Kickstarter a reușit să vândă de-a lungul timpului nu mai puțin de două milioane de ceasuri inteligente.

Read More

Topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube în 2016 în România

Google prezintă lista celor mai populare video-uri de pe YouTube în România în 2016. În cea de a patra ediție YouTube Rewind România, topurile includ, cu puține excepții, creații românești. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri încărcate în 2016 și sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul și gradul de interactivitate al video-urilor […]

Read More

Amazon Go, un pas spre hipertehnologizare și spre transformarea interacțiunii umane în produs

Amazon a lansat supermarketul fără vânzători. Intri, scanezi ecranul telefonului, iei totul de pe raft și pleci. Vei plăti ca la Uber – direct din contul asociat telefonului. Primul magazin va fi lansat în Seattle și urmează alte 2000 de magazine. E încă o dovadă în plus că viitorul va fi fără vânzători, șoferi și oameni care fac lucruri simple. Ce ne rămâne de făcut?

Read More

Fierbinți și nu prea: gadgeturile purtabile, cerute de consumatori, dar mai mult pentru fitness

Rățușca cea urâtă a segmentului de gadgeturi refuză să se dea bătută chiar dacă ceasurile inteligente ale brandurilor mari precum Apple sau Samsung nu sunt tocmai pe placul consumatorilor. Tocmai de aceea, compania de consultanță International Data Corporation (IDC) anunță un plus de 3,1% al cererii pentru gadgeturi purtabile în ultimele trei luni, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Read More